ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε ανοιχτή γραμμή ο Άρης με Λεουβέν για Αλ Τάμαρι, στασιμότητα για τον φορ

Σε ανοιχτή γραμμή ο Άρης με Λεουβέν για Αλ Τάμαρι, στασιμότητα για τον φορ σε ότι αφορά το μεταγραφικό κάδρο.

Το όνομα του Αλ Τάμαρι που ανήκει στην βέλγικη Λέουβεν είναι στην λίστα του Άρη, ο 23χρονος Ιορδανός που πήγε από το ΑΠΟΕΛ στο Βέλγιο, δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει θέση βασικού και είναι ανοιχτό το θέμα για να αποχωρήσει.

Ο Ιορδανός θεωρείται μια καλή περίπτωση και τυγχάνει της έγκρισης και του Άκη Μάντζιου. Ο Άρης βρίσκεται σε επαφή με την βέλγικη ομάδα και προσπαθεί να βρει την φόρμουλα να αποκτήσει τον παίκτη είτε με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς του.

Μιλώντας για τον Αλ Τάμαρι ο παλαίμαχος Κύπριος διεθνής και πατέρας του Νικόλα Ιωάννου, Δημήτρης Ιωάννου τόνισε χθες πως: “Δεν είναι φορ, είναι διαφορετική περίπτωση. Έχει απίστευτη εκρηκτικότητα, είναι απίστευτος. Στο ένας εναντίων ενός είναι απίστευτος, αλλά πρέπει να βρει χώρους. Είναι απίστευτος παίκτης. Έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει τον Άρη. Επίσης είναι ένας παίκτης που ο Άρης μπορεί να επενδύσει πάνω του. Μπορεί να φέρει χρήματα στην ομάδα, και όλοι έχουν ανάγκη χρήματα”.

Την ίδια ώρα, το θέμα του φορ έχει “παγώσει”. Οι κιτρινόμαυροι έχουν στην λίστα τους, τους Μπαράλες, Γκερέρο, Γκουϊντέτι, Σωτηρίου, αλλά προς το παρόν δεν έγινε γνωστή κάποια εξέλιξη.

To Top