ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ανοιχτή γραμμή Παντελίδης-Διαμαντόπουλος, με κοινή απόφαση οι “εκλεκτοί” που θα αποκτηθούν

Ο Άρης μπήκε και επίσημα πια από χθες στη διαδικασία των τελικών του μεταγραφικών επιλογών μετά από την τετράωρη σύσκεψη κορυφής που έγινε χθες στην Αθήνα. Αυτό που αποφασίστηκε ανάμεσα στ’ άλλα έχει να κάνει με τις μεταγραφικές επιλογές και η κοινή απόφαση προπονητή και τεχνικού διευθυντή για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ήταν η  καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον προπονητή Σάββα Παντελίδη. Όλοι οι στόχοι έπεσαν στο “τραπέζι” και πέρασαν από… κόσκινο με τον Καρυπίδη να δίνει το “πράσινο φως” σε Διαμαντόπουλο και Παντελίδη να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Σύμφωνα και με τα όσα έχει πει ο τεχνικός διευθυντής του Άρη θα κινηθούν άμεσα σε  4-5 μεταγραφές, με στόχο να έχουν κλείσει μέχρι τις 20 Ιουνίου, ώστε να είναι στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας!

Εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι είχαν γίνει αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις Παντελίδη-Διαμαντόπουλου πριν από την χθεσινή και όπως επιβεβαιώθηκε και χθες, για την απόκτηση των “εκλεκτών” θα πρέπει απαραίτητα να υπάρχει κοινή σύμφωνη γνώμη των δυο ανδρών, προκειμένου να κινηθεί ο Άρης.

Όπως σημειώθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, υπάρχουν σε κάθε θέση αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ο Άρης έχει καταλήξει στα βασικά ονόματα κι έχει και τις εναλλακτικές περιπτώσεις.

Σε πρώτο στάδιο θέλει 4-5 ποδοσφαιριστές, ενώ με βάση την λογική και τα “θέλω” των κιτρινόμαυρων θα αποκτηθούν συνολικά 8-9 ποδοσφαιριστές, ανάλογα πάντα και με τις περιπτώσεις των αποδεσμεύσεων κτλ.

To Top