ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό, ο Άρης θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στη Φούτμπολ Λιγκ, αν και δεν ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση…

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε άδεια στον Πανσερραϊκό, ενώ του έδωσε προθεσμία για να προσκομίσει διευκρινιστικά στοιχεία, που θα του δώσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, εμπόδιο για την ομάδα των Σερρών αποτέλεσε η μη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης. Αυτομάτως οι συνειρμοί επικεντρώθηκαν στον Άρη και αν θα αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα, εφόσον προβιβαζόταν στη Φούτμπολ Λιγκ.

Πρόβλημα τη δεδομένη χρονική στιγμή (κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την επόμενη σεζόν, εάν δεν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση) δεν θα υπήρχε καθώς ο νομικός του ΑΣ, Χρήστος Γρόλλιος, έχει έγγραφη επιβεβαίωση από την ΕΕΑ ότι η σύσταση της νέας ΠΑΕ δεν εμποδίζεται από την εκκαθάριση της παλιάς εφόσον αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως φαίνεται στον Άρη μερίμνησαν γι αυτή την διαδικασία σε αντίθεση με την ομάδα των Σερρών, που αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα.

 

To Top