Σε… αποσύνθεση ο Παναθηναϊκός! Τσακωμός μεταξύ Φάμπρι και παικτών!

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή προπόνηση στον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες να αντιδρούν στις φωνές και τις έντονες παρατηρήσεις του Φάμπρι, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός για τις εκρήξεις και την αθυροστομία του προπονητής άρχισε να κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις στον Αντρέ Πίντο στο δίτερμα. Ο Χοκίν Εσπάρθα θεώρησε πως οι παρατηρήσεις προς τον Πίντο ήρθαν άδικα και ανέλαβε αυτός την ευθύνη, τονίζοντας στον Φάμπρι:

«Μην του μιλάς έτσι. Δεν φταίει αυτός. Δικό μου ήταν το λάθος».

Η παρατήρηση του Εσπάρθα χειροτέρεψε τα νεύρα του Φάμπρι, ο οποίος άρχισε να βίζει Χοκίν και Πίντο. Αυτή η συμπεριφορά, όμως, έφερε την αντίδραση των άλλων παικτών.

Αρχικά, αντέδρασε ο Νίκι Κάιπερ, ο οποίος έφυγε από την προπόνηση και αναρωτιόταν: «Τι είναι αυτός ο τύπος; Δεν είναι επαγγελματίας».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φάμπρι προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες και τους μάζεψε σε ένα κύκλο. Μπήκε ανάμεσά τος και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του: «Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας».

Εκείνη τη στιγμή άποιος από τους παίκτες φώναξε: «Σήκω πάνω ρε μαλ…» και στη συνέχεια ο Χαμπίμπ Σο ξέσπασε…

«Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, η ιστορία δεν θα έχει χάπι εντ. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά», είπε ο Σο στον Φάμπρι, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να πει κάτι, καθώς όλοι οι παίκτες έδειχναν να συμφωνούν με τα όσα είπε ο Σο.

Το επεισόδιο αυτό έρχεται, πάντως, να προστεθεί σε αρκετά προηγούμενα. Πολλοί παίκτες έχουν παράπονα, η διοίκηση είναι ενήμερη και είναι δεδομένο πως η θέση του ισπανού προπονητή δεν είναι ασφαλής στον πάγκο.

 

To Top