Σε γεμάτο γήπεδο θα παλέψει ο Άρης για το δεύτερο “διπλό”

Ο Άρης θα αγωνιστεί σε ένα γεμάτο γήπεδο στην Πάτρα. Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του Απόλλωνα, ότι ο κόσμος ειδικά μετά και τις δύο σερί νίκες, αλλά και το όνομα του αντιπάλου, θα κατακλύσει το κλειστό στην Περιβόλα, ενώ η διοίκηση των Πατρινών για πρώτη φορά διαθέτει και μαθητικά – φοιτητικά εισιτήρια των 7 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος” τα εισιτήρια του παιχνιδιού του Απόλλωνα με τον Αρη κυκλοφόρησαν Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και κοστίζουν 15 ευρώ για την κερκίδα Α με πλαστικά καθίσματα, απέναντι από τους πάγκους των ομάδων, 13 ευρώ για την κερκίδα Β με πλαστικά καθίσματα πίσω από τους πάγκους των ομάδων και 10 ευρώ για τις υπόλοιπες κερκίδες χωρίς πλαστικά κάθισμα. Ακόμη από το παιχνίδι με τον Αρη ο Απόλλων αποφάσισε να διαθέτει και συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους μαθητές και τους φοιτητές, τα οποία κοστίζουν 7 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μόνο με την επίδειξη της μαθητικής ή φοιτητικής τους ταυτότητας”.

Επίσης, η ΚΑΕ Απόλλων εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση τονίζοντας πως “λόγω των αυστηρών κανόνων που έχει θεσπίσει η διοργανώτρια Αρχή, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των οκτώ ετών χωρίς εισιτήριο, απλά με τη συνοδεία γονέα που έχει προμηθευτεί εισιτήριο. Τα παιδιά από αυτή την ηλικία και πάνω θα πρέπει να καταλαμβάνουν υποχρεωτικά κάθισμα για την παρακολούθηση του παιχνιδιού”.

Ακόμη στην ανακοίνωση του Απόλλωνα επισημαίνεται ότι η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο του παιχνιδιού ή κάρτα διαρκείας και υπενθυμίζεται ότι και στο παιχνίδι με τον Αρη θα εφαρμοστεί ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode, το οποίο έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με το χορηγό τεχνολογικών εφαρμογών, την πατρινή εταιρία DYNACOMP.

 

To Top