Σε δίκη οι 10 οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα αιματηρά επεισόδια στη Σουρωτή

Πέρασαν τέσσερα χρόνια (7 Οκτωβρίου 2009) από τα αιματηρά επεισόδια, που σημειώθηκαν στη Σουρωτή, μετά από επίθεση δέκα οπαδών του ΠΑΟΚ  σε αγώνα νέων ανάμεσα στη δική τους ομάδα και τον Άρη.

Σήμερα, οι δέκα αυτοί «ανεγκέφαλοι» οπαδοί, που κατηγορήθηκαν για την υπόθεση, παραπέμπονται να δικαστούν, αντιμετωπίζοντας πλημμεληματικές κατηγορίες!

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι οι τρεις εξ΄ αυτών είχαν κριθεί και προσωρινά κρατούμενοι μετά την απολογία τους.

Συγκεκριμένα, με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης παραπέμπει στο ακροατήριο τους δέκα κατηγορούμενους για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.

Όπως είχαν καταγγείλει τότε παράγοντες του Άρη, περίπου 20 άτομα που έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ, φορώντας κράνη και κρατώντας μαχαίρια, τσεκούρια, ρόπαλα, λοστούς και σιδηρογροθιές, εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους ανθρώπους των «κίτρινων». Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του υπευθύνου σκάουτινγκ των ακαδημιών του συλλόγου, Νίκου Πασσιαλή, που μαχαιρώθηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ επίθεση δέχτηκε και ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής των «κίτρινων», Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες, χτυπήθηκε με κλομπ στο κεφάλι.

To Top