ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε διαδικασία πρώτων δοκιμών και αποφάσεων ο Παντελίδης…

Μέρα με τη μέρα οι ρυθμοί στις προπονήσεις του Άρη όλο και θα αυξάνονται από τον Σάββα Παντελίδη, προκειμένου οι “κιτρινόμαυροι” να είναι απολύτως έτοιμοι για το ματς με τον ΟΦΗ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν απογευματινή ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (25/11, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Στο χθεσινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε προληπτικά ο Νίκο Μαρτίνες, λόγω ίωσης, καθώς και οι Φραν Βέλεθ (είχε άδεια για μια προσωπική του υπόθεση).

Οι δυο τους αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις και να τεθούν εκ νέου στη διάθεση του 53χρονου προπονητή του Άρη.

Ήδη, ο Σάββας Παντελίδης έχει λάβει κάποιες αποφάσεις αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, ωστόσο ακόμα δοκιμάζει ορισμένα πράγματα.

Έχοντας μπροστά του ακόμα πέντε προπονήσεις, θεωρείται βέβαιο πως δεν θα βιαστεί να αποφασίσει και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τις επιλογές του στο αρχικό του σχήμα.

To Top