Σε διαμάχη με την πρώην ομάδα του ο Πάβιτσιτς

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Κόνιασπορ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, όμως έχει ακόμη εκκρεμότητες με την παλιά του ομάδα. Συγκεκριμένα ο Κροάτης ποδοσφαιριστής κατηγορεί την τουρκική ομάδα ότι του οφείλει λεφτά και γι’ αυτό έχει ξεκινήσει νομικές ενέργειες εναντίον της.

Ο Πάβιτσιτς κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά των Τούρκων, διεκδικώντας ένα ποσό 1.655.000 ευρώ για τη λύση του συμβολαίου του. Ωστόσο, η εξέλιξη, η FIFA παρέπεμψε τον φάκελο στα τουρκικά Δικαστήρια.

Στην σχετική απόφαση αναφέρονται τα εξής: «Αξιολογώντας την αίτηση του Ντομαγκόι Πάβιτσιτς στη FIFA, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι δεν έχει δικαιοδοσία σχετικά με την υπόθεση σύμφωνα με το άρθρο 9 της σύμβασης. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να προσφύγει στα τουρκικά δικαστήρια για επίλυση διαφορών. Στην αναφορά που έκανε η FIFA, η αίτηση του ποδοσφαιριστή για συνολικό ποσό 1.655.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για άδικη λήξη και μελλοντικών απαιτήσεων μέχρι τη σεζόν 2024-2025, δεν ελήφθη υπόψη από τη FIFA. Στην έκθεση της FIFA αναφέρεται : «Οποιεσδήποτε διαφορές που προκύπτουν από ή σε σχέση με αυτήν τη Συμφωνία θα αντιμετωπίζονται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια και τα Γραφεία Επιβολής του Ικονίου και θα επιλύονται σύμφωνα με την Τουρκική νομοθεσία».

To Top