ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε διαρκή άνοδο ο Μπάσα, “κέρδος” για τον Άρη…

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις των τελευταίων εβδομάδων είναι ο Μιτζέν Μπάσα που έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Αλβανός διεθνής έκανε κόντρα στον Παναθηναϊκό, πιθανότατα και το κορυφαίο του παιχνίδι με την φανέλα του Άρη. Σταθερός, συγκεντρωμένος στα καθήκοντά του, έτρεψε και πίεσε πολύ, χωρίς λάθη. Η ιδανική εμφάνιση για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Άξιος συμπαραστάτης του επίσης εξαιρετικού Μανώλη Σιώπη, αποτέλεσαν τον κύριο λόγο που ο Παναθηναϊκός έμοιαζε… χαμένος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Μία εμφάνιση αρκετά σημαντική για τον Άρη, καθώς τον “καλό Μπάσα” τον είχε ανάγκη εδώ και καιρό. Ήδη η βελτίωση του Αλβανού φάνηκε και από τα δύο προηγούμενα ματς, όμως την Κυριακή απέναντι στους “πράσινους” ήταν το αποκορύφωμα.

Δεν θύμισε σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή μετά την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και το άνευρο παιχνίδι του.

Ο Σάββας Παντελίδης πιστεύει στις δυνατότητές του γι αυτό και τον στήριξε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

To Top