Σε διπλό μέτωπο η (νέα) προσπάθεια του Άρη για τα δελτία! Νέα “αποστολή” στην Αθήνα

Ο Άρης θα κινηθεί σε διπλό ταμπλό σε ότι αφορά το θέμα των δελτίων. Τόσο με ενέργειες που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, όσο και με νέα “αποστολή” στην Αθήνα.

Οι κίτρινοι κατέθεσαν μια σειρά εγγράφων στην ΕΠΟ, στην λογική και την νομική οδό που στις προηγούμενες δυο μεταγραφικές περιόδους, εξασφάλιζε τα δελτία των παικτών που είχε αποκτήσει. Η Ελληνική Ομοσπονδία επιμένει να μην εκδίδει δελτία, αλλά είναι σίγουρο ότι μέχρι την Τετάρτη θα γίνουν νέες προσπάθειες από την ΠΑΕ Άρης

Ήδη από την Τρίτη οι κίτρινοι θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν κάποια νέα έγγραφα από το δικαστήριο, προκειμένου να περιγράφεται με σαφήνεια η υποχρέωση της ΕΠΟ να βγάλει δελτία, ενώ παράλληλα την Τρίτη ή την Τετάρτη θα μεταβούν άνθρωποι του Άρη στην Αθήνα, ίσως και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας για δοθεί και εκεί μια ακόμη μάχη.
Στο πλαίσιο της τελευταίας προσπάθειας, αναμένεται να αναζητηθεί μια νέα βεβαίωση από το Υπουργείο οικονομικών (το καλοκαίρι οι κίτρινοι είχαν στα χέρια τους, την έγγραφη συναίνεση για ρύθμιση σε 90 δόσεις, η οποία δεν ισχύει από τη στιγμή που ο Άρης έκανε νέα αίτηση για το 99 και όχι έφεση), ακόμη και στην λογική μιας προσωρινής φορολογικής ενημερότητας που θα καταρρίψει κάθε δικολαβίστικη πρόφαση της ΕΠΟ.
Στην Αθήνα θα βρεθεί την Τρίτη και ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης, ο οποίος τονίζει ότι: “όποτε και για ότι μας ζητηθεί από την ΠΑΕ θα είμαστε στο πλευρό της για να βοηθήσουμε”!
To Top