Σε δύο μήνες και πάλι στα γήπεδα ο Ιμπραΐμοβιτς

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, γλιτώνοντας το χειρουργείο με τον χρόνο επιστροφής του στα γήπεδα να εκτιμάται στους δύο μήνες.

Ο τραυματισμός είχε αναγκάσει τον 39χρονο άσο να χάσει το Euro 2020 με την Εθνική Σουηδίας και υπήρχαν φόβοι ότι θα χρειαζόταν σοβαρότερη χειρουργική επέμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποκλείονταν από τις πρώτες εβδομάδες της νέας περιόδου (2021-22).

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι σήμερα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπέστη σε επιτυχή αρθροσκοπική πλύση στο αριστερό γόνατό του, στο Διεθνές Νοσοκομείο Σαλβαντόρ Μούντι στη Ρώμη», πληροφορεί η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και προσθέτει:

«Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τους χειρουργούς Βόλκερ Μούσαλ και Φαμπρίτσιο Μαργκεριτίνι, εποπτεύθηκε από τον ιατρικό διευθυντή της Μίλαν, γιατρό Στέφανο Ματσόνι και τον ορθοπεδικό σύμβουλο του συλλόγου, Ρομπέρτο Ποτσόνι. Ο Ζλάταν τα πάει καλά και θα ξεκινήσει αμέσως την αποκατάστασή του».

Η διαδικασία αποκατάστασης θα απαιτήσει τέσσερις εβδομάδες πριν ο Σουηδός μπορέσει να συνεχίσει να τρέχει, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμος για να παίξει μετά από οκτώ εβδομάδες, όπως αναφέρει το Sky Sport Italia.

Τον Οκτώβριο ο Ιμπραΐμοβιτς γίνεται 40 ετών και πριν από λίγο καιρό υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν, έως τον Ιούνιο του 2022. Με τους ροσονέρι είχε 27 συμμετοχές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σημειώνοντας 17 γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

To Top