Σε δύσκολη θέση ο Αστέρας Τρίπολης…

Η πρώτη νίκη μέσα στο 2019, έστω και αν αυτή έγινε στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα, και το «διπλό» πρόκρισης επί του Εργοτέλη, ήλθαν να ανακουφίσουν λίγο τον Αστέρα Τρίπολης από το δύσκολο σερί των τεσσάρων ηττών μέσα στον Ιανουάριο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Βέβαια για τον Αστέρα τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται, ενώ έχει να κερδίσει περίπου δύο μήνες στην έδρα του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, βρίσκεται πλέον στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη μετά τα αποτελέσματα του βαθμολογικού πίνακα και στο -8 από την 5η θέση  και τον Άρη. Επομένως το σημερινό ματς για τους ίδιους είναι εξαιρετικά σημαντικό για το μέλλον τους στο πρωτάθλημα.

Εκτός αγώνα έμειναν οι Μουνάφο-Τριανταφυλλόπουλος (φώτο). Ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Άνχελ Μαρτίνες, Κώτσιρας, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Φερνάντες, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας. Αραβίδης.
To Top