Σε δύσκολη θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από τον έλεγχο της UEFA!

Σε δύσκολη θέση είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από τον έλεγχο που έγινε στον φάκελο αδειοδότησής του από κλιμάκιο της UEFA.

Οι απεσταλμένοι της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας εξέτασαν τον φάκελο του ΠΑΣ που είναι η μοναδική ομάδα από όσες κέρδισαν την έξοδό τους στις διοργανώσεις της UEFA  η οποία δεν πήρε άδεια σε πρώτο βαθμό ενώ σε δεύτερο παρότι αδειοδοτήθηκε η εισήγηση του τμήματος αδειοδότησης ήταν αρνητική.
Στην ΕΠΟ υπήρχε διακριτική παρουσία αστυνομικής δύναμης και σεκιούριτι έξω από το χώρο που βρίσκονταν οι απεσταλμένοι της UEFA οι οποίοι έκαναν «φύλλο και φτερό» τον φάκελο της ομάδας των Ιωαννίνων ζητώντας συνεχώς στοιχεία από τις υπηρεσίες της ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα διαπιστώθηκαν ελλείψεις και αν οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις που τις συνοδεύουν επαληθευτούν η θέση της ομάδας της Ηπείρου στην Ευρώπη την επόμενη περίοδο δεν είναι 100% βέβαιη.

Ο έλεγχος θα συνεχιστεί την Παρασκευή. Σειρά έχει ο φάκελος του Παναθηναϊκού που είναι ο πρώτος επιλαχών σε περίπτωση που ο ΠΑΣ δεν περάσει από τον έλεγχο της UEFA.
Το πιθανότερο είναι οι απεσταλμένοι της UEFA να αναχωρήσουν χωρίς να ανακοινώσουν καμία απόφαση και οι ομάδες αλλά και η ΕΠΟ να πληροφορηθούν την απόφαση της UEFA για το ποια ομάδα θα παίξει στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες.
Εξυπακούεται ότι η οποία απόφαση της UEFA υπερτερεί αυτής των οργάνων της ΕΠΟ αφού αφορά τον έλεγχο των ομάδων για τη συμμετοχή στη δικές της διασυλλογικές διοργανώσεις και όχι στα εθνικά πρωταθλήματα που ανήκουν στον τομέα ευθύνης των ομοσπονδιών.
Γι’ αυτό ο έλεγχος έγινε στον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει κερδίσει τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά αδειοδοτήθηκε μετ’ εμποδίων.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top