ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε εγρήγορση ο Άρης μετά (και) την δημόσια παρέμβαση του Δημητρίου

Οι χθεσινές δηλώσεις του Διευθυντή της Επιτροπής Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργου Δημητρίου, του ανθρώπου δηλαδή που ουσιαστικά θα αποφασίσει για την αδειοδότηση και του Άρη έρχονται να αποδείξουν ότι στην Ελλάδα… όλα γίνονται και χρειάζεται ανοιχτά μάτια από όλους στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Ο Δημητρίου έκανε για πρώτη φορά μια δημόσια παρέμβαση που ξεκάθαρα δείχνει ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και για τον Άρη.

Με λίγα λόγια τόνισε ότι ο Κανονισμός Αδειοδότησης συντάχθηκε από την UEFA, η οποία είναι υπεύθυνη μαζί με την ΕΠΟ και κανένα Υπουργείο, ή η Πολιτεία, δεν έχει το δικαίωμα παρέμβασης. Το Υπουργείο Ανάπτυξης, σε δεσμεύσεις του οποίου «πατάει» η ΑΕΛ (και έμμεσα ο Αρης) δεν έχει το δικαίωμα –σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου- να μπει στα μονοπάτια του αθλητικού δικαίου και να «δώσει» αδειοδοτήσεις.

Οι κιτρινόμαυροι τονίζουν ότι έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους, είναι σε εγρήγορση και για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους,  πρέπει να φέρουν πρώτα απ’ όλα εις πέρας την εκκαθάριση της παλαιάς εταιρίας, διαγράφοντάς την από τα μητρώα του  ΓΕΜΗ και στη συνέχεια να ξεκινήσει η διαδικασία σύστασης της νέας εταιρίας.

Ήδη στο περιθώριο της παρουσίας τους στην Αθήνα για τη συνάντηση της Σούπερ λίγκας Θόδωρος Καρυπίδης και Άρης Μαστρογιάννης ασχολήθηκαν εκτενώς και με το θέμα αυτό.

To Top