ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε εγρήγορση ο κόσμος! Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, γεμίζει το Παλέ

Ο κόσμος του Άρη θα κάνει για μία ακόμα φορά το καθήκον του, καθώς την Κυριακή γνωρίζει πολύ καλά πως μόνο με ένα γεμάτο Παλέ θα μπορέσει να σπρώξει την ομάδα στη νίκη κόντρα στο Περιστέρι!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γενική είσοδο 10 ευρώ, ενώ όπως ανακοίνωσε ο Super 3 “η τιμή των εισιτηρίων για της θύρες 5-6 στο πέταλο του Παλέ είναι στα 5 ευρώ”.

Μάλιστα ο Super3 στην ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο της ομάδας και στην προπόνηση της Παρασκευής στο Παλέ, στις 18:00, προκειμένου να “ντοπάρουν” ψυχολογικά τεχνικό τιμ και παίκτες.

Στο… πόδι ο λαός του Άρη, κάνει ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο η ομάδα και να ανασάνει βαθμολογικά.

Παράλληλα, όπως έχει ενημερώσει ο επίσημος Άρης: «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Περιστέρι, που θα γίνει την Κυριακή (24/11).

Η μπουτίκ ARIS BC Boutique “The Legend Store” θα είναι ανοικτή το Σάββατο 23 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή, ημέρα του παιχνιδιού από τις 13:00».

To Top