Σε ελεύθερη πτώση οι Μπακς, πέμπτη σερί ήττα, πάλι μόνος του ο Αντετοκούνμπο (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απελπιστικά μόνος, οι Μπακς απογοήτευσαν, λύγισαν ξανά από τους Ράπτορς (96-110) και έφτασαν τις πέντε σερί ήττες.

Οι μεν δεν είχαν (για έκτο σερί ματς) τον Τζρου Χόλιντεϊ. Οι δε στερήθηκαν τον Κάιλ Λάουρι. Στο τέλος της βραδιάς νίκησε η καλύτερη ομάδα, εκείνη που έπαιξε με στόχευση, πειθαρχία, ακολούθησε το πλάνο της, ήξερε τι ήθελε και κυρίως ήξερε πως να το πάρει.

Μπακς και Ράπτορς αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά σε τρία βράδια στο Fiserv Forum, με το αποτέλεσμα να είναι ξανά ίδιο, καθώς οι Καναδοί πήραν τη νίκη (110-96) και ανέβηκαν στο 14-15.

Το Μιλγουόκι, από την πλευρά του έπεσε στο 16-13, έφτασε τις πέντε σερί ήττες (!) και προβλημάτισε και πάλι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (23 πόντοι από 8/16 δίποντα και 7/13 βολές, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 λάθη και 6 φάουλ σε 37:05) να είναι απελπιστικά μόνος και τους Φορμπς, Μίντλετον, Λόπεζ, Πόρτις, συν τους ρολίστες Όγκαστιν, Κόνατον να προσφέρουν ελάχιστα.

Ο Greek Freak πρόσφερε πραγματικά πολλά ελεύθερα σουτ, οι συμπαίκτες του δεν τα έβαλαν και με τον Κρις Μίντλετον σε κακή βραδιά, τα Ελάφια δεν βρήκαν ποτέ λύσεις ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση.

Οι Ράπτορς, από την πλευρά τους, αντιμετώπισαν με… ανελέητη πίεση και με συνεχείς παγίδες τον Μίντλετον, είχαν σε σπουδαία κατάσταση τους Νόρμαν Πάουελ – Πασκάλ Σιάκαμ, ο Φρεντ ΒανΒλίτ δεν ενθουσίασε αλλά έκανε τη δουλειά και οι Καναδοί πήραν μια ακόμα σημαντική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος σε μια σεζόν που τους βρίσκει μονίμως εκτός έδρας, μιας και τα εντός έδρας παιχνίδια τους γίνονται στην Τάμπα της Φλόριντα.

Στο Fiserv Forum θα γίνουν και οι επόμενοι έξι αγώνες των Μπακς. Κατά σειρά θα αντιμετωπίσουν τους Θάντερ (ξημερώματα 20ης Φεβρουαρίου), τους Κινγκς (ξημερώματα 22ας Φεβρουαρίου), τους Τίμπεργουλβς (ξημερώματα 24ης Φεβρουαρίου), τους Πέλικανς (ξημερώματα 26ης Φεβρουαρίου), τους Κλίπερς (ξημερώματα 29ης Φεβρουαρίου) και τους Νάγγετς (ξημερώματα 3ης Μαρτίου). Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στο Μέμφις (ξημερώματα 5ης Μαρτίου), πριν από τη διακοπή για το All-Star Game.

To Top