Σε εξέλιξη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής, κεντρικά πρόσωπα Γούτας και Μήτογλου

Σε εξέλιξη η προπόνηση της Εθνικής χωρίς Μπακασέτα. Η αίσθηση που υπάρχει, είναι πως δεν θα κληθεί αντικαταστάτης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στην Ισπανία (11/11, 21:45) και το Κόσοβο (14/11, 21:45) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα βλέμματα όλων είναι λογικό και αναμενόμενο να συγκεντρώνονται στους στόπερ, Γεράσιμο Μήτρογλου και Δημήτρη Γούτα. Άλλωστε τόσο ο στόπερ της ΑΕΚ όσο και ο σέντερ μπακ της Σίβασπορ κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο οποίο, βέβαια, υπάρχουν και ηχηρές απουσίες λόγω τραυματισμών. Πρώτη του Ντίνου Μαυροπάνου και ακολούθως του Τάσου Μπακασέτα που τραυματίστηκε στο σαββατιάτικο ντέρμπι της Τράμπζονσπορ με την Μπεσίκτας και διαγνώστηκε οίδημα στο δεξί γόνατο.

Η αίσθηση που υπάρχει αυτή την ώρα στην Εθνική είναι πως ο Ολλανδός ομοσπονδιακός, Τζον Φαν’τ Σιπ δεν πρόκειται να καλέσει παίκτη για να καλύψει το κενό του Μπακασέτα. Να σημειωθεί επίσης πως τόσο ο Μπακασέτας όσο και ο Χατζηδιάκος θα είναι εκτός με την Ισπανία και λόγω καρτών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει δύο νίκες για να κυνηγήσει τις μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης που έχει στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γούτας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γεράσιμος Μήτογλου, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

To Top