Σε επαφές η πλευρά Βεζένκοφ και ο Αρν Τέλεμ, οριστικές εξελίξεις την επόμενη βδομάδα!

Μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το πολύ σημαντικό θέμα για την πορεία του Σάσα Βεζένκοφ σε ότι έχει να κάνει με το ΝΒΑ και την εκπροσώπησή του από τον κορυφαίο ατζέντη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, Αρν Τέλεμ. 

Η πλευρά του παίκτη δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε την παρουσία του Τέλεμ στην Θεσσαλονίκη. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι οι δύο πλευρές, Τέλεμ και οικογένεια Βεζένκοφ, βρίσκονται σε συζητήσεις για την ενδεχόμενη συνεργασία τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο θέμα θα έχει οριστική κατάληξη στα τέλη της άλλης βδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο Τέλεμ έχει χαρτοφυλάκιο ύψους 325 εκατομμυρίων δολαρίων σε συμβόλαια παικτών στο ΝΒΑ, εκπροσωπόντας συνολικά 47 παίκτες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ντέρικ Ρόουζ, Ράσελ Γουέστμπρουκ, Μαρκ Γκαζόλ, Πάου Γκαζόλ, Λαμάρκους Όλντριτζ, Μπρουκ Λόπεζ, Αλ Χόρφορντ, Ντε Άντρε Τζόρνταν, Τζο Τζόνσον, Τιάγκο Σπλίτερ, Άντονι Ντέιβις, Κένεθ Φαρίντ είναι κάποιοι από τους παίκτες που εκπροσωπούνται από τον Τέλεμ.

Εφόσον ο Βεζένκοφ ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον αντιπρόεδρο της Wasserman Media Group (334 εκατ. δολάρια το χαρτοφυλάκο της εταιρείας στο ΝΒΑ), αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι θα ετοιμαστεί πολύ δυναμικά για την είσοδό του στο ντραφτ του 2015!

Ο Βεζένκοφ κάνει εξαιρετική χρονιά με τον Άρη έχοντας 16,7 πόντους, 8,6 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 48,3% από το τρίποντο σε σχεδόν 34 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στους πρώτους οχτώ αγώνες του στο πρωτάθλημα.

To Top