«Σε επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βαλβέρδε»!

Στα «ραντάρ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος Τζέιμι Τζάκσον στην «Guardian», η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχει ξεκινήσει επαφές με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα.

Μετά την απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεχωρίσει τα ονόματα των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Μπρένταν Ρότζερς για τη διάδοχη κατάσταση στην άκρη του πάγκου της. Παρ’ όλα αυτά, αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαια στις Παρί Σεν Ζερμέν και Λέστερ αντίστοιχα, κάτι που αυτομάτως τους αναγκάζει να στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις.

Το όνομα του «Τσινγκούρι» βρίσκεται σε μια κλειστή λίστα πέντε προπονητών, οι οποίοι, αν φυσικά δεν προχωρήσει μία από τις περιπτώσεις των Ποτσετίνο ή Ρότζερς, εξετάζονται ως μια λύση μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή.

Να θυμίσουμε πως ο Βαλβέρδε βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον Ιανουάριο του 2020, όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα. Με τους «ερυθρόλευκους» κατέγραψε δύο θητείες (2008/09 και 2010/12), κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

To Top