«Σε επαφές με τον Μάρεκ Παπζούν ο ΟΦΗ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε επαφές με τον Μάρεκ Παπζούν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Στον ΟΦΗ βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Βάλντας Νταμπράουσκας και αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι.
Νωρίτερα, κάποια δημοσιεύματα από την Κροατία ανέφεραν πως ο Γκόραν Τόμιτς βρίσκεται στη λίστα των Κρητικών για τον πάγκο της ομάδας, ενώ στην Πολωνία μεταδίδουν πως ακόμα ένας άλλος τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά.

Συγκεκριμένα, το «Meczyki.pl» αναφέρει πως ο Μάρεκ Παπζούν βρίσκεται σε επαφές με τον ΟΦΗ και μάλιστα είναι αρκετά ψηλά στη λίστα. Πάντως, η κρητική ομάδα έχει προσθέσει στη λίστα με τους υποψηφίους και τον Κρις Κόλμαν, ο οποίος αποχώρησε από τον Ατρόμητο πριν από λίγο καιρό.
Ο Παπζούν αποτελεί τον άνθρωπο που ανέλαβε τις τύχες της Ράκοφ το 2016 και μερικά χρόνια αργότερα, την έκανε πρωταθλήτρια Πολωνίας. Αφού την ανέβασε αρχικά στην πρώτη κατηγορία, με μεθοδικές κινήσεις και εκτελώντας άριστα το πλάνο του, κατάφερε να κάνει πρωταθλήτρια Πολωνίας αυτή τη μικρομεσαία ομάδα, στην οποία αγωνίζονται οι Σβάρνας-Παπανικολάου, τη σεζόν 2022/23.

To Top