ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε επαφή Άρης και Αστέρας, τα αποτελέσματα των τεστ κρίνουν την διεξαγωγή του αγώνα

Όλα θα κριθούν τα επόμενα 24ωρα για το αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης.

Άρης και Αστέρας είναι σε ανοιχτή γραμμή και όπως είναι απολύτως λογικό, κανείς από τους δύο δεν θέλει να έχει προβλήματα στο θέμα του κορωνοϊού.

Είναι ενθαρρυντικό, όμως, πως στον Άρη από την πρώτη στιγμή πήραν όλα τα απαραίτητα μέτρα -και όπως αποδείχθηκε- δεν επέτρεψαν την περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού εντός της ομάδας.

Οι παίκτες του Άρη που δεν έχουν νοσήσει θα υποβληθούν σε νέα τεστ την ερχόμενη Πέμπτη. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ως προς τα αποτελέσματα των τεστ (δεν υπάρξουν άλλα θετικά κρούσματα στην ομάδα, τρία ή και περισσότερα) τότε η αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα διεξαχθεί κανονικά, εφόσον το συμφωνήσουν οι δύο ομάδες.

Όσοι έχουν νοσήσει, όμως, θα κάνουν τα τεστ τους την ερχόμενη Τρίτη. Αν κάποιο από αυτά βγει αρνητικό, θα πρέπει να επαναληφθεί την Παρασκευή. Αν και τότε βγει αρνητικό θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, αλλά το ερώτημα είναι η κατάστασή του. Απείχε από τις προπονήσεις, καθώς ήταν σε καραντίνα για παραπάνω από μία εβδομάδα.

Αν κάποιο τεστ της Τρίτης βγει και πάλι θετικό, τότε είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε καραντίνα, μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 μέρες.

Άρης και Αστέρας Τρίπολης είναι σε επικοινωνία και εφόσον υπάρξουν κρούσματα κορωνοϊού, τότε δεν αποκλείεται να ζητήσουν από κοινού την αναβολή του αγώνα. Ωστόσο, τα κρίσιμα τεστ είναι αυτά της Πέμπτης, όσων δεν νόσησαν. Στον Άρη έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός και τα πρώτα δείγματα (τεστ Παρασκευής) έδειξαν ότι το έχουν καταφέρει.

To Top