ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε επαφή η ΠΑΕ Άρης με Ντιγκινί για την διαφορά που υπάρχει για την εφορία

Η ΠΑΕ Άρης έκανε το καθήκον της και πέρασε στην αντεπίθεση σε ότι αφορά την νέα προσπάθεια “πραξικοπήματος” τύπου Λάσκοφ, σε ότι αφορά την αδειοδότηση.

Μίλησε ανοιχτά και κατήγγειλε την ΕΠΟ, τον Σαράκη, “μπροστινούς και… πισινούς” και γνωρίζει ότι στον ανεμιστήρα θα πέσουν πολλά και διάφορα, μια η κατεπείγουσα καταγγελία στην UEFA δείχνει την αποφασιστικότητα του Άρη να μην κάνει πίσω. Είναι φανερή η προσπάθεια να μπουν όλα σ’ ένα μίξερ και να γίνουν… πολτός παραπληροφόρησης.

Σε ότι αφορά το θέμα του Νικολάς Ντιγκινί, η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται σε επαφή με τον Γάλλο προκειμένου να τακτοποιηθεί μια οφειλή της τάξης των 90.000 ευρώ που προκύπτει από την εφορία και την υποχρέωση των κιτρινόμαυρων να την καταβάλλουν.

Ο Ντιγκινί προσέφυγε στην FIFA για να κατοχυρώσει το ποσό, αλλά δεν έχει τελεσιδικήσει και όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Άρη: θα τακτοποιηθεί, μετά από συνεννόηση με τον παίκτη”. Αν μάλιστα, δεν τελεσιδικήσει ως τις 31-3-2022, τότε θα πάει στην μεθεπόμενη αδειοδότηση.

Θα πρέπει να τονιστεί επίσης, ότι η διαφορά με τον Παλαθουέλος είναι ότι ο Ντιγκινί είχε σύμβαση με την ΠΑΕ και γι’ αυτό πρέπει ως 31-3-2023 να έχει ρυθμιστεί ή πληρωθεί.

To Top