ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε επιφυλακή ο Άρης και το νομικό του επιτελείο για την υπόθεση του Ηρακλή

Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την υπόθεση του Ηρακλή, διατηρεί σε εγρήγορση το νομικό επιτελείο του Άρη.

Στην Αλκμήνης είναι ξεκάθαροι αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς στο ενδεχόμενο που ο Ηρακλής δεν πάρει τελικά αδειοδότηση, είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση μέχρι και την ΟΥΕΦΑ -όπως τονίζουν- προκειμένου στην πρώτη κατηγορία να αγωνιστεί ο Άρης και όχι ο Λεβαδειακός που έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη και την επιστροφή των τριών βαθμών στην ομάδα του Ηρακλή, αναμένεται να υπάρχει και συνέχεια σε νομικό επίπεδο:

Συγκεκριμένα, τις επόμενες μέρες ο Ηρακλής θα τεθεί ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου, όπου θα ζητήσει να του επιβληθεί περιορισμός μεταγραφών για τη νέα χρονιά (όπως ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια) και όχι υποβιβασμός (όπως προβλέπει από φέτος ο ΚΑΠ).

Εφόσον δεν του χορηγηθεί η αδειοδότηση, ο Άρης θα προσφύγει με τη σειρά του στο Διαιτητικό, επικαλούμενος τον ΚΑΠ και την τροποποίησή του, όπου είναι ξεκάθαρος αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Ο ΚΑΠ άλλωστε προβλέπει να καλυφθεί η κενή θέση της πρώτης κατηγορίας, από την τρίτη ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.

 

To Top