ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς o Άρης, αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο μεγάλο ραντεβού!

Σε ρυθμούς Europa League από σήμερα ο Άρης, καθώς η ένταση ανεβαίνει πλέον στα… κόκκινα, ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Κόλος Κοβαλίβκα την Πέμπτη (17/9).

Μετά το χθεσινό χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Μίχαελ Ένιγνκ θα ανεβάσει από σήμερα τους ρυθμούς των προπονήσεων, προκειμένου να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για τον ευρωπαϊκό αγώνα του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά το “τρίποντο” στην πρεμιέρα επί της Λαμίας, έχουν την κατάλληλη ψυχολογία για το συγκεκριμένο πρώτο ευρωπαϊκό τους “ραντεβού”.

Ο Μίχαελ Ένινγκ γνωρίζει πως απέναντί του θα έχει μία ομάδα που επίσης έρχεται με ψυχολογία στα… ύψη, καθώς και αυτή με τη σειρά της κέρδισε χθες με 4-0 την Λβιβ, στην 2η αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος.

Ο Άρης καλείται να εκμεταλλευτεί την ευρωπαϊκή του εμπειρία, το παρελθόν του, την ποιότητα σαν ομάδα αλλά και την έδρα του (έστω και χωρίς κόσμο) και να σφραγίσει το εισιτήριο για τον αγώνα της 24ης Σεπτεμβρίου στο Ριέκα της Κροατίας, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα για τον γ΄προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτό έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές του Άρη που θέλουν να συνεχίσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι, όσο πιο πολύ γίνεται…

To Top