ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε εφαρμογή το πλάνο της επιστροφής του Άρη στην δράση σε Ρύσιο και Χαριλάου

Ο Άρης, όπως και όλες οι ΠΑΕ, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δράση. Έστω και ανά γκρουπ, έστω και κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες…

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το… εναρκτήριο “λάκτισμα” με τις δηλώσεις του χθες και άνοιξε την… πόρτα για την σταδιακή επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στον Άρη πιάνουν δουλειά την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαΐου!

Εδώ και μέρες όλοι ήταν σε στάση αναμονής. Ο Μίχαελ Ένινγκ σε συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ κατάρτισαν το πλάνο των προπονήσεων για την επιστροφή στο γήπεδο, χωρίς μπάλα και σε συνθήκες που θυμίζουν… προετοιμασία

Οι κιτρινόμαυροι έχουν αποφασίζει να χωρίσουν τους ποδοσφαιριστές σε τρία γκρουπ, σε διαφορετικές ώρες και πάντοτε με τις προδιαγραφές που εξήγγειλε ο υφυπουργός αθλητισμού (με την ατομική και συλλογική ευθύνη για την τήρηση της υγιεινής) κάθε παίκτης με τα δικά του ρούχα , ενώ περιμένουν το πρωτόκολλο που θα συνταχθεί από τους αρμόδιους.

Αυτό που μένει να οριστικοποιηθεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα χωριστούν τα τρία γκρουπ, οι ώρες που θα προπονούνται όπως και ο χώρος. Είναι πιθανό για πρακτικούς λόγους να χρησιμοποιηθούν και το Νέο Ρύσιο και το Κλεάνθης Βικελίδης, ούτως ώστε ο Άρης να είναι έτοιμος, όποτε επαναρχίσουν οι αγώνες.

To Top