ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε θέσεις μάχης! Η αγωγή Σιαμπάνη κατά της ΕΠΟ και η αναμονή της απόφασης του CAS

Σε θέσεις μάχης βρίσκεται ο Άρης, από τη στιγμή που είναι η φανερή η προσπάθεια να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από την ζώνη! Η χθεσινή μέρα έδωσε την ευκαιρία με αφορμή την υπόθεση του CAS, αλλά και την γνωστοποίηση του δικαστηρίου για την αγωγή του Σιαμπάνη να καταγραφεί το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι “δεν θα αφήσουν να πέσει τίποτα κάτω”.

Σήμερα λοιπόν, εκδικάζεται η υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων του Μάριου Σιαμπάνη μέσω του συμβολαίου του, μετά την αγωγή του νεαρού πορτιέρο κατά της ΕΠΟ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Άρη ζητάει 250.000 ευρώ αποζημίωση με σχετική αγωγή που κατέθεσε κατά της ΕΠΟ για τη διαρροή των προσωπικών του στοιχείων, όπως είχαν εκτεθεί στον Τύπο μέσω και της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του.

Το δικαστήριο θα λάβει χώρα σήμερα και μάλιστα πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Σιαμπάνη και κατά της ΕΠΟ στη δίκη έκανε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) που ζητάει την επιβολή κυρώσεων στην Ομοσπονδία, για τους προφανείς λόγους, που έχουν να κάνουν με το ότι τα προσωπικά δεδομένα του αθλητή έγιναν… φέιγ βολάν, με τους προφανείς κινδύνους που πηγάζουν από την δημοσιοποίηση τους.

Υπενθυμίζεται πως θα ακολουθήσει ακόμα ένα δικαστήριο αυτή τη φορά κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση για την ίδια υπόθεση του τερματοφύλακα του Άρη.

Από κει και πέρα, το έγγραφο που έφτασε στην ΠΑΕ Άρης κατέρρευσε σαν χάρτινο πύργο, όσους προεξόφλησαν την άμεση τιμωρία της για την υπόθεση Ντουρμισάι. Μια υπόθεση, όπου οι πραγματικές ευθύνες βαρύνουν την διοίκηση Γραμμένου της ΕΠΟ. Με έγγραφη ενημέρωση το CAS γνωστοποίησε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ πως, λόγω φόρτου εργασίας, η απόφαση για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι θα βγει μετά τις 14 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξε η πληροφορία και η ανακύκλωση φημών ότι είχε βγει απόφαση, η οποία θα γίνει γνωστή στα μέσα του Απριλίου, προαναγγέλλοντας ότι η απόφαση ήταν αρνητική για τον Άρη, την στιγμή που όπως είχαμε επισημάνει σε παλαιότερο ρεπορτάζ, κανένα επίσημο έγγραφο δεν είχε φτάσει στην ΠΑΕ ή στην ΕΠΟ.

Το CAS με επίσημο έγγραφό αναφέρει τους λόγους για τους οποίους καθυστέρησε η απόφαση και θα καθυστερήσει κι άλλο, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν την τελική κατάληξη για το συγκεκριμένο θέμα μετά τις 14 Μαΐου.

Ο Άρης περιμένει να δικαιωθεί σε μια υπόθεση που παγιδεύτηκε από τις… παραλείψεις (;) και τα λάθη της ΕΠΟ κατά την ομολογία και του ίδιου του Ευάγγελου Γραμμένου. Εφόσον παραμείνει η τιμωρία από το CAS, τότε ο Άρης θα κάνει τις δικές του κινήσεις, περιμένοντας να μάθει τους όρους της ποινής από την FIFA, την στιγμή που είναι ανοιχτές επίσης και οι υποθέσεις Ίμπε και Οριόλ.

To Top