Σε θέσεις… μάχης ο Άρης, σήμερα η καταγγελία της ΑΕΚ στην λίγκα

Στην ολομέλεια της Σούπερ λίγκας σήμερα το μεσημέρι θα συζητηθεί η ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ σε βάρος του Άρη, σχετικά με την προσπάθεια υπαγωγής του στο άρθρο 99.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την Αθήνα και αναφέραμε την περασμένη βδομάδα, η διοργανώτρια θα παραπέμψει το θέμα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δηλώνοντας αναρμόδια να λάβει απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ΑΕΚ στηρίζεται στο σκεπτικό σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται μια ΠΑΕ να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια επικαλούμενη το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Το οξύμωρο του πράγματος είναι πως εν τέλει θα βρεθεί ενώπιον της επιτροπής που έχει αναβάλει τις υποθέσεις των προσφυγών, δίνοντας ουσιαστικά χρόνο και κίνητρο στον Άρη για να κλείσει τις υποθέσεις.

Οι κίτρινοι έχουν τόσο νομικές γνωματεύσεις, όσο και όλα τα νομικά όπλα που απαιτούνται ώστε να καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος οι μεθοδεύσεις από την αθηναϊκή ομάδα.

Φυσικά, ο κιτρινόμαυρος σύλλογος είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται σε εγρήγορση, μια και στην Ελλάδα πολλές φορές το λογικό γίνεται παράλογο και το αντίστροφο!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε τι είχε δηλώσει σχετικά ο Χρήστος Γρόλλιος μιλώντας στο PRESSARIS. «Ο Άρης παρακολουθεί το θέμα κι έχει λάβει τα μέτρα του. Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι ενήμερη για να αντιμετωπίσει κάθε εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για τις ενέργειες των νομικών της αθηναϊκής ομάδας»

To Top