Σε θέση μάχης οι πυγμάχοι του Άρη!

Στο Μέτσοβο του νομού Ιωαννίνων από την Παρασκευή (19/4) έως την Τρίτη (22/4) θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας Γ’  Κατηγορίας ανδρών.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη πόλη της Ηπείρου θα είναι και η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί πρωτάθλημα πυγμαχίας και δίνεται έτσι η ευκαιρία στους κατοίκους να θαυμάσουν αξιόλογους αγώνες όπου θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Στο εν λόγω πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος πυγμάχοι γεννηθέντες από το 1994 έως το 1979, που έχουν στο ενεργητικό τους λιγότερους από 15 αγώνες, ενώ οι δυο πρώτες θέσεις της κάθε κατηγορίας κιλών δίνουν και την πρόκριση στους αθλητές για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ. Άρης θα συμμετέχει στους αγώνες με τέσσερις αθλητές, οι οποίοι είναι οι εξής: στην κατηγορία των 69κ. ο Χρήστος Αντωνιάδης, στα 75κ. οι Κώστας Δερματοπουλος, Αθανάσιος Αναγνώστου και στα 81κ. ο Χρυσάφης Πετρούδης.

Ο προπονητής του τμήματος των «κίτρινων», Γιώργος Γκαβέζος, είναι πολύ αισιόδοξος για την πορεία των αθλητών του στο πρωτάθλημα, μετά την σκληρή προετοιμασία που πραγματοποίησαν, προκειμένου οι πυγμάχοι του Άρη να φέρουν για άλλη μια φορά μετάλλια και κύπελλα στον σύλλογο.

Πηγή: arisac.gr

 

To Top