ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κίνδυνο ο αγωνιστικός χώρος του Χαριλάου! (photo)

Σε κίνδυνο βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Χαριλάου λόγω του προβλήματος από την διακοπή του ρεύματος!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οκτώ μέρες μετά την διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Κλεάνθης Βικελίδης, λύση στο πρόβλημα δεν δόθηκε ακόμη, παρά τις ενέργειες που έγιναν (κυρίως από τον Θόδωρο Καρυπίδη) για να δοθεί ένα σεβαστό ποσό και να γίνει διακανονισμός, ανακύπτουν σοβαρά προβλήματα, όπως με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (οι φίλαθλοι εξυπηρετούνται με την λειτουργία γεννήτριας για κάποιες ώρες), αλλά και αυτό με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου!

Το χορτάρι-στολίδι του γηπέδου κινδυνεύει να υποστεί μεγάλη ζημία, μια και δεν λειτουργεί το αυτόματο πότισμα, εξαιτίας της διακοπής του ρεύματος, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και τη μεγάλη ζέστη!

Η εικόνα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και αρκετή ώρα, από την φωτογραφική κάμερα φιλάθλου του Άρη καταγράφει με δυσάρεστο τρόπο τις επιπτώσεις που προκύπτουν και επιβάλλουν την άμεσα ενεργοποίηση όλου του Άρη και κυρίως του ΑΣ για να βρεθεί λύση… χθες.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπαίνουν τέτοιου είδους εμπόδια στην προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Άρη από “παλιές αμαρτίες” και ειδικά μετά την επένδυση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έγινε στο τελευταίο διάστημα για την αναβάθμιση του γηπέδου.

Παράλληλα, ανακύπτει και το ερώτημα της ενεργοποίησης ή όχι των πολιτικών-βουλευτών, δημοτικών συμβούλων κτλ. προκειμένου να βρεθεί μια γενικότερη μακρόπνοη λύση που θα απαλλάξει τον σύλλογο από τέτοιους είδους προβλήματα! Προεκλογικά όλοι… παρέλασαν από τον σύλλογο. Τώρα που είναι;

Δείτε εδώ:

To Top