Σε καλό δρόμοι οι συζητήσεις Άρη – Νέιμικ

Σε πολύ καλό σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Ντρου Νέιμικ. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ενημέρωση μέσα από την ΚΑΕ, οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν και προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Ο Νέιμικ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από μια χρονιά σε Μεξικό και Πουέρτο Ρίκο, όπου αγωνίστηκε για 20 και 25 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι στον Άρη δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά, όμως θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και σε ένα αντσγωνιστικό πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσει στο μέλλον να παίξει σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο.

Οι κίτρινοι θέλουν τον Νέιμικ, γιατί θεωρούν ότι ταιριάζει πολύ με τον Σάσα Βεζένκοφ σαν δίδυμο ψηλών. Ο Πρίφτης όπως και με την περίπτωση του Τόρεϊ Τόμας, έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Νέιμικ, τον ήθελε και σε προηγούμενες ομάδες του, αλλά το οικονομικό ήταν εμπόδιο.

Τώρα υπάρχει το πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, εφόσον οι διαπραγματεύσεις ολοκληρωθούν αισίως εντός της επόμενης βδομάδας.

 

To Top