Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ο θρύλος της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης

Ο Τάσος Μπουντούρης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε όταν έπεσε πάνω στον προπονητή κολύμβησης Νίκο Γέμελο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε, ο θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, στο Καλαμάκι και συγκεκριμένη στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος του συμμαχικού νεκροταφείου.

Εκεί λοιπόν έχασε τον έλεγχο της μηχανής  που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε άλλο ΙΧ. Ο Ολυμπιονίκης χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και είναι με διεκομίσθη αρχικά στο νοσοκοκομείο της Νίκαιας και εν συνεχεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή αλλά όσοι τον γνωρίζουν λένε πως θα αντέξει αφού είναι πολύ δυνατός σαν άνθρωπος. Στη μηχανή ήταν και δεύτερο άτομο το οποίο είναι απολύτως καλά. 

Η τραγική σύμπτωση είναι πως και σε αυτό επέβαινε ακόμα ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ο Νίκος Γέμελος.

Ευτυχώς όμως, ο προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη είναι καλά στην υγεία του. Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν η σύζυγος του και η κόρη τους και όπως είναι φυσιολογικό σοκαρίστηκαν.

Η Αστυνομία έφτασε επί τόπου στο σημείο για να διαπιστώσει τα αίτια του συμβάντος.

To βιογραφικό του Μπουντούρη

Ο Τάσος Μπουντούρης είναι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες –19761980 (3ος), 1984 (6ος), 198819921996 (4ος), 2004.

Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη.

To Top