Σε Λαμία και Κρήτη το ενδιαφέρον της παραμονής στα πλέι άουτ

Δύο στροφές πριν από το τέλος των πλέι άουτ, τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στη Super League. Λαμία, Ιωνικός και Λεβαδειακός θα τα δώσουν όλα μέχρι την τελευταία στιγμή για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό στο «Αθανάσιος Διάκος» ανάμεσα σε Λαμία και Λεβαδειακό, καθώς όποια ομάδα νικήσει, παίρνει προβάδισμα παραμονής. Οι γηπεδούχοι με νίκη αγκαλιάζουν την παραμονή, ενώ οι Βοιωτοί μένουν «ζωντανοί». Αν όμως ο Λεβαδειακός μείνει μακριά από τη νίκη για τρίτο παιχνίδι, τότε δύσκολα θα πετύχει τον στόχο του.

Στο Ηράκλειο ο Ιωνικός παίζει… τα ρέστα του προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία, απέναντι σε έναν θεωρητικά αδιάφορο ΟΦΗ. Η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε σε περιπέτειες τους Νικαιώτες που χρειάζονται το «διπλό» στο «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί έχουν καλή παρουσία στα play out και αυτή θέλουν να συνεχίσουν, στοχεύοντας στην 7η θέση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες ψάχνουν τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. Οι Γιαννιώτες προέρχονται από δύο νίκες που τους έδωσαν ανάσα, ενώ οι Αρκάδες καλούνται να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο μίνι πρωτάθλημα.

Τέλος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος κοντράρεται με τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς όπου μόνο οι Αγρινιώτες έχουν βαθμολογικό κίνητρο, προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη θέση τους στη Super League και τη νέα σεζόν. Οι Περιστεριώτες αν και αδιάφοροι, παίζουν καλά και είναι ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς, ενώ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν έχει καλή εικόνα και χρειάζεται βελτίωση για να ξεμπλέξει από τα σενάρια παραμονής.

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 6ης αγωνιστικής των Play Out:

20:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Παναιτωλικός Novasports 2

20:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Ιωνικός Cosmote Sport 2

20:00 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης Novasports Prime

20:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Λεβαδειακός Cosmote Sport 1

Η βαθμολογία των Play Out

7. ΟΦΗ 37
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  34
9. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  30
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.  30
11. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  30
12. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ  27
13. ΙΩΝΙΚΟΣ  25
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  24

To Top