ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε μία… κλωστή κρέμεται το μέλλον του Παναργειακού-Δεν σκέφτονται μπαράζ και άνοδο

Μόνο τα μπαράζ ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ μεταξύ των δευτεραθλητών -εάν αυτά γίνουν- δεν έχουν στο μυαλό του στον Παναργειακό, όπου σήμερα θα κριθεί το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του parapolitikaargolida.gr: “Μετά την τελευταία γενική συνέλευση του Παναργειακού και εφόσον δεν βρέθηκε κανείς να αναλάβει την ομάδα και να μπει στο Δ.Σ. αυτής, δόθηκε παράταση μέχρι την Δευτέρα ώστε να βρεθεί κάποιος την ύστατη στιγμή ή να πάει η ομάδα Πρωτοδικείο.

Αυτός ο κάποιος φαίνεται πως βρέθηκε και θέλει να αναλάβει τις τύχες του Παναργειακού αφού η αγάπη του για την ομάδα είναι δεδομένη και δεν μπορεί να την βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

Ο Γιώργος Μπέλλος λοιπόν, χρόνια παράγοντας σε συνάντηση που είχαμε μαζί του μας είπε πως την Δευτέρα θα προτείνει να αναλάβει αυτός την ομάδα με ανθρώπους που ο ίδιος εμπιστεύεται και πιστεύει πως μπορούν να τον βοηθήσουν.

Βασική προϋπόθεση που θα βάλει όμως , είναι να μην υπάρχει ούτε ένας από την γενική συνέλευση που θα πει όχι στο ενδεχόμενο αυτό.

Θα παρουσιάσει στην γενική συνέλευση της Δευτέρας το πλάνο που έχει για την ομάδα, το πως θα οργανωθεί και μία σειρά από πράγματα που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει ο Παναργειακός να ορθοποδήσει. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και βλέποντας πως δεν υπάρχει κανείς για να μπορέσει να ηγηθεί του συλλόγου θα το κάνει ο Γιώργος Μπέλλος θέλοντας όλον τον κόσμο του Παναργειακού στο πλευρό του.

Την Δευτέρα λοιπόν η πρόταση του κ. Μπέλλου θα πέσει στο τραπέζι και από εκεί και πέρα το σώμα θα αποφασίσει αν θα γίνει δεκτή ή όχι.

 

 

To Top