ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Σε μεγάλο ποσοστό τα μέλη έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν…”

O πρόεδρος του ΑΣ Άρης Τάσος Οικονόμου μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην σημερινή γενική συνέλευση.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για την σημερινή διαδικασία: «Όλα τα μέλη του Άρη που είναι τακτοποιημένα, περίπου 175, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία και στην σημερινή ψηφοφορία. Οι υποψήφιοι θα αναπτύξουν το πλάνο τους και τα μέλη θα κάνουν τις ερωτήσεις τους. Ελπίζουμε να τηρηθούν τα δέοντα και σε 3 – 3,5 ώρες να προχωρήσει η εκλογική διαδικασία».

Για τις προτάσεις των υποψηφίων που θα τεθούν υπ’ όψιν του σώματος: «Είναι ο Κάλας, ο συνδυασμός του Νίκου Αρβανιτίδη και από εκεί και πέρα ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος ανθρώπων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και με διαβεβαίωσε ότι θα είναι κάποιος το βράδυ εδώ».

Για όσα θα ειπωθούν από τις υποψηφίους: «Θεωρώ πως σε μεγάλο ποσοστό τα μέλη έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν. Μένει να ακούσουμε τα πλάνα του καθενός. Το σημαντικό είναι αυτά που θα ρίξει ο καθένας εξ αυτών στο τραπέζι να είναι σοβαρά και να γίνουν στην πράξη».

Για τις εγγυήσεις που θα ζητήσει ο ΑΣ: «Θα το δούμε με τους νομικούς αυτό. Εκείνο το οποίο σίγουρα θα ζητήσουμε από τον άνθρωπο που θα προκριθεί είναι να δεσμευθεί για κάποια άλλα πράγματα που έχουν να κάνουν με τον ΑΣ και αφορούν τις ομάδες Κ17 και Κ19 που θα πρέπει να έχει υπό την αιγίδα του, τα νόμιμα δικαιώματα του Ερασιτέχνη από τις εισπράξεις, καθώς και το θέμα της εκκαθάρισης που πρέπει να το τρέξει αυτός που θα αναλάβει την ηγεσία της ομάδας».

Για την αποζημίωση στον Κάλας: «Αυτό ήταν δέσμευση που υπήρχε εξαρχής και αναφέραμε πως αν δεν ήταν αυτός που θα αναλάμβανε την ομάδα στην Β’ Εθνική θα πρέπει να του επιστραφεί το ποσό που έβαλε. Αν η ομάδα είναι στη Γ’ Εθνική, είτε συνεχίσει ο Κάλας, είτε είναι κάποιος άλλος αυτά τα χρήματα είναι χαμένα».

Την στιγμή εκείνη παρενέβη τηλεφωνικά ο νομικός εκπρόσωπος της πλευράς Αρβανιτίδη Νίκος Κυρκούδης και ζήτησε κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με την διαδικασία.

Για την λίστα μελών ο κ. Οικονόμου είπε:  «Δεν μπορεί να μπει κανείς από το παράθυρο. Όσοι είναι τακτοποιημένοι οικονομικά, ή τακτοποιήσουν σήμερα στις υποχρεώσεις τους μπορούν να ψηφίσουν σήμερα. Οι νεοεγγραφέντες δεν έχουν δικαίωμα ψήφου».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια αλλαγής της διαδικασίας ο πρόεδρος του ΑΣ τόνισε: «Εμείς θα προτείνουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας, αλλά είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση να μπει στην κρίση του σώματος. Αν είναι κάτι αξιοσημείωτο και το θέλει το σώμα δεν μπορούμε να το αντικρούσουμε».

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Τάσος Οικονόμου μίλησε και στον ΣΠΟΡFΜ 94,6 τονίζοντας μεταξύ άλλων: 

«Έχουμε διαβεβαιώσεις πως θα παίξει στη Football League. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμη. Ωστόσο ακόμη και στην κακή περίπτωση που παίξουμε στη Γ’ Εθνική έχουμε πάρει τα μέτρα μας. Αυτό που θα οριστεί σήμερα θα έχει την ομάδα είτε στην Β είτε στην Γ Εθνική»

 

To Top