Σε μια “κλωστή” τα τηλεοπτικά! Γαλανός: “Γιατί δεν πρέπει να… βιαστεί ο κόσμος να πάρει αποκωδικοποιητές”

Με την υπόθεση της τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων στα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη να είναι στον αέρα, οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλες τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι.

Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Το μικρό ποσό που διαθέτει η ΝOVA, ώστε να μεταδίδει τα παιχνίδια των κιτρίνων στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχει κάνει αρνητική εντύπωση, την ώρα που και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Γαλανός θεωρεί την προσφορά του συνδρομητικού, πολύ κάτω από την αξία και τη δυναμική του Άρη.

“Συζητάμε πάνω από ένα μήνα με το συνδρομητικό. Δεν περίμενα ποτέ ότι υποτιμούν το brand name του Άρη” είπε στο PRESSARIS o Γαλανός χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για να υπογραμμίσει: “Θεωρώ προσβολή την πρόταση που έχουμε δεχτεί μέχρι σήμερα και φυσικά δεν την αποδέχτηκα. Μέχρι την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα δώσουμε τα τηλεοπτικά σε άλλο κανάλι”.

Σε άλλο σημείο τόνισε χαρακτηριστικά: “Δεν βασιζόμαστε στα τηλεοπτικά για να βγάλουμε την χρονιά. Κάνω έκκληση στον κόσμο της ομάδας να μην προμηθευτεί έως το τέλος της εβδομάδας… αποκωδικοποιητές. Ας κάνουμε όλοι υπομονή. Ο Άρης πρέπει να προασπίσει τα συμφέροντά και την αξιοπρέπεια του”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι υπάρχει η περίπτωση τόσο του OTE, και ελεύθερων καναλιών, με το θέμα να κρέμεται από μια κλωστή.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top