ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε Μόναχο και Βαρκελώνη τα «φώτα» του ενδιαφέροντος

Οι αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ Λισαβώνας συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρώτο «πιάτο» της 6ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Oλοκληρώνεται σήμερα στις 21:45 η αγωνιστική δράση στους πρώτους τέσσερις ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα.

Στον πρώτο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο «Old Trafford» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναζητά έναν βαθμό προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Μπενφίκα-Βασιλεία το έτερο παιχνίδι, με τους Πορτογάλους αδιάφορους και τους Ελβετούς να έχουν 9 πόντους, όσους και οι Ρώσοι έναντι των οποίων υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Στον δεύτερο όμιλο τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα. Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν από την οποία είχε ηττηθεί με 3-0. Η ομάδα του Χάινκες θέλει την νίκη προκειμένου να «ρεφάρει» για εκείνη την ήττα που σήμανε και την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι. Σέλτικ-Άντερλεχτ το άλλο ματς, στο οποίο οι Σκωτσέζοι θα επικυρώσουν την τρίτη θέση και το Europa League.

Αρκετά ενδιαφέρον όμιλος αν και με κατά πάσα πιθανότητα προδιαγεγραμμένη μοίρα είναι ο τρίτος. Η Τσέλσι (10β.) που έχει προκριθεί υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης (6β.) που θέλει μόνο το τρίποντο της νίκης για να ελπίζει σε πρόκριση. Η Ρόμα (8β.) από την πλευρά της αγωνίζεται στην «Αιώνια Πόλη» την Καραμπάγκ και με νίκη προκρίνεται.

Τέλος, στον όμιλο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται με την Γιουβέντους που θέλει τρίποντο νίκης, την ώρα που η Σπόρτιγνκ αναζητά «διπλό» στο «Καμπ Νου» με την Μπαρτσελόνα προκειμένου να της «κλέψει» την τελευταία στιγμή το εισιτήριο πρόκρισης στην φάση των 16.

Αναλυτικά όλα τα ματς με σέντρα στις 21:45:

1ος όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μπενφίκα – Βασιλεία

2ος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν

Σέλτικ – Άντερλεχτ

3ος όμιλος

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρόμα – Καραμπάγκ

4ος όμιλος

Ολυμπιακός – Γιουβέντους

Μπαρτσελόνα – Σπόρτινγκ Λισαβώνας

To Top