Σε Μόναχο και Κοπεγχάγη το ενδιαφέρον στο «δεύτερο πιάτο» του Champions League

Με οκτώ αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική, συνεχίζεται απόψε το Champions League, με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να δοκιμάζεται στην Κοπεγχάγη. Αφού εμφανίστηκε απέναντι στην παλιά του ομάδα στο «Ολντ Τράφορντ», ο επιθετικός της αγγλικής ομάδας, Ράσμους Χόιλουντ, θα επιστρέψει εκεί όπου άρχισε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στα γήπεδα της Ευρώπης, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» φιλοξενούνται από την Κοπεγχάγη.

Ο Δανός άσος, δεν είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον αδελφό του, Όσκαρ, κατά την διάρκεια του αγώνα στο Μάντσεστερ, αφού αντικαταστάθηκε πέντε λεπτά πριν μπει στο γήπεδο ο Οσκαρ. Τα δύο αδέλφια, θα έχουν άλλη μια… ευκαιρία να αναμετρηθούν στην Δανία, αλλά δεν θα υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη ανάγκη από μια νίκη καθώς προσπαθούν να κυνηγήσουν τους ηγέτες του ομίλου Μπάγερν και Γαλατασαράι.

Παράλληλα, οι Βαυαροί θέλουν έναν βαθμό υποδεχόμενοι την Γαλατασαράϊ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης-Μπράγκα και Σάλτσμπουγκ-Ιντερ.

To Top