Σε Νίκαια και Βόλο ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό με στόχο το πρώτο τρίποντο και ο Παναθηναϊκός ταξιδεύσι στο Βόλο.

Το πρώτο χρονικά ματς είναι στη Νεάπολη (17:00, Cosmote Sport2), με τον Ιωνικό να προσπαθεί να σπάσει το… ρόδι στη 10η “στροφή” του πρωταθλήματος, κόντρα στον Παναιτωλικό που επίσης έρχεται από σερί αγώνων χωρίς νίκη και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Σε σαφώς πιο δύσκολη θέση η ομάδα της Νίκαιας, που παραμένει ουραγός και “καίγεται” για τους βαθμούς, μεσοβδόμαδα έδιωξε τον αρχηγό της (Βαλεριάνο), ενώ ο Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει στους Μίλο και Οφόσου. Επιστροφές και απουσίες για τον Παναιτωλικό, με τον Γιάννη Αναστασίου να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ Καρέλη, αλλά και του Νταγκό, όμως υπάρχει νέα απώλεια του Ντίας, ενώ εκτός μάχης παραμένουν Ανέστης και Μπακάκης.

Στις 19:30 (Cosmote Sport1) στο Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός έχει πολύ επικίνδυνη δοκιμασία κόντρα στον τρομερό φέτος Βόλο, προσπαθώντας για το απόλυτο των”10 στα 10″ νικών. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει την παρουσία περισσότερων από 15.000 θεατών, αλλά όχι και τη βοήθεια του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας, Αϊτόρ. Στον αντίποδα επανέρχεται ο Κουρμπέλης, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Πούγγουρας. Οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους, που τους διατηρεί στην 3η θέση, στο -7 από την κορυφή, ψάχνοντας το έκτο διαδοχικό τους τρίποντο. Επιστρέφει ο Μπατόκιο για την ομάδα του Μπράτσου, αλλά έμεινε ξανά εκτός ο Β.Φερνάντες.

To Top