ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ΟΑΚΑ και Τρίπολη σήμερα το ενδιαφέρον

Ανοίγει απόψε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως σε ΟΑΚΑ και Τρίπολη.

Στις 19:15 ο Παναθηναϊκόςυποδέχεται την Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τους «πράσινους» να φιλοδοξούν να εκμηδενίσουν το -3 και να πετύχουν το «απόλυτο» μετά την σπουδαία νίκη στην Ξάνθη. Στον αντίποδα, η Λαμία δέχτηκε ηχηρή «σφαλιάρα» μετά την βαριά ήττα από τον Άρη, οι «μουρμούρες» γύρω από το μέλλον του Μπάμπη Τεννέ δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και πλέον η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για να επανέλθει η ηρεμία στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων. Την επιστροφή του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ μετά από πέντε χρόνια θα καλύψει τηλεοπτικά η ΕΡΤ1 και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον σύνδεσμο Πειραιά.

Στις 21:30 η πρωταθλήτρια ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και θέλει και εκείνη με την σειρά της να διπλασιάσει τις νίκες της, σε ένα γήπεδο όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται και αγνοεί την νίκη από τον Ιανουάριο του 2011. Ο ενθουσιασμός από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει πλέον καταλαγιάσει στην «Ένωση», η οποία πέρυσι στο ίδιο γήπεδο υπέστη την μία από τις συνολικά δύο ήττες της. Ο Αστέρας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει το εις βάρος του σκορ αλλά εντούτοις ηττήθηκε με 1-0 και έφυγε με άδεια χέρια από την Τούμπα. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας και την τηλεοπτική κάλυψη επιμελείται το κανάλι Novasports 1.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την Ξάνθη και φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το διπλό στο Αγρίνιο. Στους Ακρίτες, η ήττα από τον Παναθηναϊκό και η γενικότερη εμφάνιση προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στον Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος καλείται να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Διαιτητής θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς του συνδέσμου Θεσσαλίας και η αναμέτρηση θα προβληθεί τηλεοπτικά από τους δείκτες της ΕΡΤ1.

 

To Top