Σε ομάδα της Μογγολίας με βοηθό τον γιο του ο Σούμποτιτς

Στην M Garid ομάδα της Μογγολίας θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Μαζί του θα έχει ως βοηθό του τον γιο του, Λέον.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο άρτια καταρτισμένος και έμπειρος προπονητής μπάσκετ Σλόμπονταν Σούμποτιτς, υπέγραψε ως πρώτος προοπονητής για την M Garid, στη Μογγολία, υπό την εκπροσώπηση της Interperformances. Με μια εντυπωσιακή προπονητική καριέρα σε πολλές χώρες, ο Σλόμπονταν φέρνει πλήθος γνώσεων και τεχνογνωσίας στην ομάδα. Τα αξιοσημείωτα επιτεύγματά του περιλαμβάνουν επιτυχημένες θητείες ως προπονητής σε διάφορες χώρες και εθνικές ομάδες, όπως η Κύπρος (ΑΠΟΕΛ Νικοσία), η Τυνησία (Club Africain Tunis), ο Λίβανος (Αλ Ριάντ Μεϊρούτ), η Κροατία (Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ, Τσεμπεβίτα, Σπλιτ), η Ελλάδα (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης).

Μαζί με τον Σλόμπονταν στο Garid ήρθε ο γιος του, Λέον Σούμποτιτς, ο οποίος έχει οριστεί ως Βοηθός Προπονητής. Ο Λέον έχει επίσης ένα σταθερό υπόβαθρο στο μπάσκετ, έχοντας συνεισφέρει σημαντικά σε διάφορες ομάδες, όπως η Σπόρτινγκ Αλ Ριάντ Μπεϊρούτ και η Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ. Πέτυχε διακρίσεις όπως ο τελικός του Supercup Λιβάνου το 2016 και έπαιξε ζωτικό ρόλο στην καθοδήγηση της Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ στον τελικό της κροατικής Premijer Liga το 2018. Μαζί, αποτελούν ένα δυναμικό προπονητικό δίδυμο, έτοιμο να επηρεάσει θετικά την απόδοση και την ανάπτυξη του Garid.

Με την ηγεσία του Σλόμπονταν και την υποστήριξη του Λεόν, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την πείρα τους να ξεδιπλώνεται καθώς οδηγούν τον Garid σε νέα ύψη στην ανταγωνιστική μπασκετική σκηνή της Μογγολίας. Ευχόμαστε και στους δύο ένα επιτυχημένο και γόνιμο ταξίδι με την ομάδα!”

To Top