ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε οριακό σημείο! “Διπλό” στη Σπάρτη για να επιστρέψει η ηρεμία… (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Τα ψέματα τελείωσαν για τον φετινό Άρη, που ταξίδεψε στη Σπάρτη, για να δώσει ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, με την πλάτη στον τοίχο, μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, αναγνωρίζοντας ότι δεν έχει κανέναν απολύτως περιθώριο για μία ακόμα βαθμολογική “γκέλα”.

Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς, έξι πόντους μακριά από την άνοδο, ενώ η σημερινή τους αντίπαλος, Σπάρτη, στην 6η με 24 πόντους, σε συνολο 16 αγώνων.

Με αρκετές απουσίες η αποστολή του Άρη, καθώς εκτός λόγω ίωσης έμεινε ο Βασίλης Ρόβας, ενώ οι Ραούλ Μπράβο και Χρήστος Ιντζίδης έμειναν στην Θεσσαλονίκη, καθώς είχαν ενοχλήσεις. Αντίθετα, στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου, τέθηκε κανονικά ο Κενάν Μπαργκάν.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ταυλαρίδης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος».

ΣΠΑΡΤΗ

Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες η αποστολή της Σπάρτης για το σημερινό ματς. Ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, δεν υπολογίζει μόνο τον τραυματίας Λώττα, ενώ κανονικά τέθηκαν στη διάθεσή του, οι Μπανούσης και Ροβίθης.

To Top