Σε… πανικό ο Βλάχος, χαρακτήρισε τον Άρη “άναρχη ομάδα”!

Προκλητικός έως και εκτός πραγματικότητας είναι ο Βαγγέλης Βλάχος με όσα δήλωσε για τον αυριανό αγώνα και για τον Άρη, τον οποίο χαρακτήρισε… άναρχη ομάδα, με κενά στην άμυνα!

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ προφανώς βρίσκεται σε… πανικό γιατί βλέπει ότι η ομάδα του δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα και μπροστά στους… επενδυτές που θα αγωνιστεί αύριο, θα πρέπει να δείξει πράγματα, τα οποία δεν έχει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο “novasports.gr” ο Βλάχος στην ομιλία του προς τους παίκτες για τον αυριανό αγώνα είπε: “Δεν θέλω να έχετε άγχος. Στα προηγούμενα ματς είχαμε καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας και από λεπτομέρειες δεν προηγηθήκαμε. Εγώ πιστεύω σε σας και είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε. Όλοι πάτε καλά στις προπονήσεις και για το δεξί άκρο δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Να βάλω τον Βαλεντίνο (Βλάχο) που πάει πολύ καλά εδώ και ένα μήνα ή να βάλω τον Αρκούδα που τρέχει πάνω κάτω όλη την πλευρά; Ο Άρης είναι μια άναρχη ομάδα, έχει παίκτες που τρέχουν αλλά έχει σημαντικά κενά στην άμυνα και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Το ματς δεν ειναι τελικός αλλά στόχος μας ειναι να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο. Επειδή θα είναι και υποψήφιοι επενδυτές στις κερκίδες θέλω να τα δώσετε όλα και να δείξουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα”.

 

 

To Top