ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε Πασχαλινή δημοπρασία αντικείμενα παικτών του Άρη

Σε Πασχαλινή δημοπρασία του CharityIdols θα τεθούν οι φανέλες των ποδοσφαιριστών του Άρη, Μπάμπη Παυλίδη και Μιχάλη Μπαστακού, καθώς και άλλα αντικείμενα των παικτών των “κιτρινόμαυρων”.

Οι δύο παίκτες του Άρη παρέδωσαν τις φανέλες τους στο CharityIdols, με σκοπό να τεθούν σε δημοπρασία, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα θα πάνε σε τέσσερα παιδιά από το Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας,  καθώς και στην αγορά καινούργιου αναπηρικού καροτσιού στον 12χρονο τετραπληγικό Βασίλη Σιζόπουλο.

Επιπλέον, στην δημοπρασία θα υπάρχει και μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα, αλλά και μία φόρμα του Αντώνη Σαριόγλου από την χρονιά 2010-2011.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του CharityIdols:

“Η φετινή Πασχαλινή Δημοπρασία του Charity Idols, είναι αφιερωμένη στα 4 παιδιά από το Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας, αλλά και στην αγορά καινούργιου αναπηρικού καροτσιού στον 12άχρονο τετραπληγικό Βασίλη Σιζόπουλο. Μαζί με τους πολλούς συλλόγους και αθλητές που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άρης.

Στην σελίδα του charityidols μπορεί λοιπόν κάποιος να βρει την φορεμένη φανέλα του αρχηγού του Άρη, Μπάμπη Παυλίδη από το παιχνίδι ΑΟ Χανιά Κισσαμικός – Άρης 2-3, τη τρίτη φετινή εμφάνιση της ομάδας του Μιχάλη Μπαστακού, μία επίσημη μπάλα NIKE υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα και μία φόρμα του Αντώνη Σαριόγλου από την χρονιά 2010-2011”.

To Top