Σε Περιστέρι και Πυλαία ξεκινά ο τρίτος γύρος της Basket League

Με δύο παιχνίδια ξεκινά ο τρίτος γύρος της Basket League.

Ο αγώνας που ανοίγει την αυλαία πραγματοποιείται στο Περιστέρι όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Κολοσσό (17:15) για την 1η αγωνιστική του Γ’ γύρου των play-off με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να βρίσκεται στην 3η θέση με ρεκόρ 15-7, ενώ από την αντίπερα όχθη, οι Ροδίτες βρίσκονται στην 6η θέση με ρεκόρ 9-13.

Από την άλλη πλευρά για τα play-out ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο Παλατάκι τον Απόλλων Πατρών (18:00), με τον Δικέφαλο του Βορρά να βρίσκεται στην 9η θέση με ρεκόρ 8-14, έχοντας παράλληλα 5 συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα του Χριστόπουλου είναι ουραγός στην βαθμολογία και με ρεκόρ 3-19 ελπίζει μόνο σε θαύμα στην παραμονή του.

Θυμίζουμε πως η τελευταία ομάδα των Playouts θα υποβιβαστεί στην Elite League. Οι δύο πρώτες ομάδες θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ καταλαμβάνοντας την 7η και την 8η θέση.

Η πρώτη ομάδα των Playouts ακόμη και εάν έχει περισσότερους βαθμούς στο τέλος από την 6η του Top-6 δεν μπορεί να την προσπεράσει στη σειρά για τα πλέι-οφ. Οι ομάδες του Top-6 θα καταλάβουν τις θέσεις 1 ως 6 στα Play Offs, στην πρώτη φάση των οποίων οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε ζευγάρια όπως έχει καθιερωθεί (1-8, 2-7, 3-6 και 4-5).

To Top