ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε πλήρες αδιέξοδο ο Λάσκαρης, καλείται άμεσα να επιλέξει πώς θα αποχωρήσει

Σε πλήρες αδιέξοδο είναι ο Νίκος Λάσκαρης και μαζί του οδεύει στην πλήρη αποσύνθεση και ο Άρης, αν δεν πάρει άμεσα την απόφαση της αποχώρησης και του τρόπου με τον οποίο θα το κάνει αυτό.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεν έχει απαντήσει ακόμα, αν κάνει αποδεκτή την πρόταση που έχει στά χέρια του για μεταβίβαση μετοχών σε ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών, οι οποίοι εγγυώνται ότι καλύπτουν περισσότερο από το 60-70% των χρεών της ομάδας.

Δεν μοιάζει έτοιμος να αποδεχθεί μια τέτοια πρόταση, διότι όπως ανέφερε στενός συνεργάτης του μέσω διαρροών, θέλει να έχει πλήρη απεμπλοκή από τα χρέη. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί διότι ακόμα δεν έχουν βεβαιωθεί οφειλές της ΚΑΕ στην εφορία από την προηγούμενη (και τη φετινή) χρονιά.

Από τη μια πλευρά δεν μπορεί να δώσει ο ίδιος λύση στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, η διοίκησή του έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και μήνες, οι οφειλές διογκώνονται και λύση δεν υπάρχει.

Η πλευρά των επιχειρηματιών που θέλουν να αποκτήσουν τις μετοχές της ΚΑΕ περιμένουν την απάντηση του Λάσκαρη. Δεν έχουν κανέναν λόγο ούτε να…διαφημιστούν, ούτε να μπουν σε διαδικασία “πλειστηριασμού” με οποιαδήποτε άλλη πιθανή πρόταση μπορεί να υπάρχει.

Άλλωστε αυτή η πρόταση είναι η πιο “πραγματική” υπό την έννοια ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό για να τρέξουν την ομάδα φέτος και για τα επόμενα 3-4 χρόνια και αναλαμβάνουν και την διαχείριση των (2/3 των) χρεών.

To Top