Σε πλήρη παρακμή ο ΕΣΑΚΕ του Γαλατσόπουλου, ανακοίνωσε… πρόσκληση ενδιαφέροντος για χορηγίες!

Αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό που διοργανώνει – που λέει ο λόγος – ο ΕΣΑΚΕ του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, δεν έχουν τελειωμό!

Ο ΕΣΑΚΕ που έχασε τον βασικό χορηγό του, αντί να βγάλει τα στελέχη του στον δρόμο για να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα ώστε να στηριχθεί το – και καλά τώρα… – προϊόν, εξέδωσε ανακοίνωση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για χορηγίες.

Δηλαδή δεν μπορούν αυτοί που ηγούνται – και πληρώνονται και 5.000 ευρώ – να βρουν χορηγίες και θα έρθουν αυτές… μόνες τους στον ΕΣΑΚΕ!

Είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν αρχίσει αυτό το πρωτάθλημα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να τελειώσει φυσιολογικά…

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: “Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος/υποβολής προσφορών για τις Ανταποδοτικές Χορηγίες  του Πρωταθλήματος της Basket League ( Μεγάλος Χορηγός και Επίσημος Χορηγός) για την περίοδο 2019-20 (και υπό προϋποθέσεις και της αγωνιστικής περιόδου 2020-21).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μεριμνήσουν τις ακριβείς προδιαγραφές και να υποβάλλουν εγγράφως, σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος, τις προτάσεις τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019”.

To Top