Σε πλήρη σύγχυση στην ΑΕΚ! Η προσφυγή κατά του Άρη θα στηριχθεί στο ότι η ΕΠΟ… αποδέχεται το 99!

Η ΑΕΚ σε απόλυτη σύγχυση και στην λογική του παραλόγου. Όπως αναφέρει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων από την Αθήνα, η αθηναϊκή ομάδα που έπεσε… πανηγυρικά στην Football League, θα στηρίξει την προσφυγή της στο γεγονός ότι η ΕΠΟ ουσιαστικά αποδέχεται το άρθρο 99!!!

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το soccerplus:

“Στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ θα βρεθεί αύριο (24/4) η ΑΕΚ, αυτή τη φορά όχι ως κατηγορούμενη, αλλά για να αναζητήσει την τελευταία της ευκαιρία για να σωθεί και να μην υποβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Β’ εθνική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ καταθέτει αύριο προσφυγή στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ και στρέφεται κατά της ΠΑΕ Άρης, η οποία προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να υπαχθεί στο «άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Η προσφυγή της ΑΕΚ θα «πατήσει» πάνω στη σημερινή εξέλιξη, η οποία προέκυψε στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο πήρε απόφαση να δώσει αναβολή στον Αρη αναφορικά με τις υποθέσεις ποδοσφαιριστών βασιζόμενο στην απόφασή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης είχε ζητήσει αυτή την αναβολή, επικαλούμενος πρόσφατη απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, στο οποίο εκδικάστηκε η αίτηση της ΠΑΕ για υπαγωγή στο άρθρο 99 και το οποίο έως ότου αποφανθεί εξέδωσε προσωρινή διαταγή προστασίας της Εταιρείας από τους πιστωτές της.

Με «όπλο» αυτή την απόφαση πολιτικού δικαστηρίου, λοιπόν, ο Άρης ζήτησε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να αναβληθούν όλες οι σχετιζόμενες με οφειλές υποθέσεις που τον αφορούν ως τις 28 Μαϊου και το αίτημα αυτό έγινε δεκτό!

Σε αυτή την απόφαση ακριβώς θα εστιάσει η ΑΕΚ και θα ισχυριστεί πως αφού και η ΕΠΟ δέχεται την ύπαρξη απόφασης πολιτικού δικαστηρίου, άρα υπάρχει σαφής παραβίαση του άρθρου 35 του ΚΑΠ που απαγορεύει ρητά την προσφυγή των ΠΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια”.

Φυσικά καταλαβαίνει κανείς τη σύγχυση και τον παραλογισμό της ΑΕΚ: η ίδια η ΕΠΟ θεωρεί με κάθε επισημότητα ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι που επικαλείται η ΑΕΚ στο άρθρο 35 και γι αυτό αποδέχεται όλη τη διαδικασία, ειδικά από τη στιγμή που οι κανόνες του Πτωχευτικού δικαίου υπερισχύουν του συγκεκριμένου άρθρου. Στην ΑΕΚ ξεχνούν προφανώς ότι και η ίδια η ΠΑΕ τους μπήκε στο άρθρο 44 πριν μερικά χρόνια, χωρίς να έχει πρόβλημα με το άρθρο 35 του ποδοσφαίρου. Φυσικά και το ξεχνούν. Εδώ ξέχασαν να πληρώσουν τις… δόσεις του! 

 

To Top