ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε… προεκλογική περίοδο η Football League – Ο Σφακιανάκης επισήμως για πρόεδρος

Τα ψέματα τελείωσαν… Και επίσημα σε προεκλογική περίοδο μπαίνει η Ένωση Β’ Εθνικής. Ο νυν πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης τα προηγούμενα 24ωρα άφηνε να εννοηθεί ότι δεν θα βάλει υποψηφιότητα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι τελικά θα πράξει, καθώς δεν αποκλείεται να θελήσει να αιφνιδιάσει στο τέλος.

Από την άλλη το σίγουρο είναι ότι επισήμως θα θέσει υποψηφιότητα ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το a-sports.gr:

“Ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού, θα παραβρεθεί μάλιστα στο Δ.Σ. της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15.00 της Τρίτης (12/7) για να εκθέσει τις απόψεις του, αφού προκηρυχθούν οι αρχαιρεσίες.

Όλα οδηγούν ότι αυτές θα γίνουν την Παρασκευή, αφού βάσει καταστατικού δεν υπάρχει άλλο περιθώριο μετά την 15η Ιουλίου. Κάποιοι, ωστόσο, εντός της πρώην ΕΠΑΕ υποστήριζαν ότι ο Καλογιάννης επιθυμεί να καθυστερήσει τις διαδικασίες. Ο ίδιος πάντως, αυτό το σενάριο το διαψεύδει κατηγορηματικά! «Εγώ και χθες αν μπορούσα θα έκανε τις εκλογές», τόνιζε χαρακτηριστικά ο έμπειρος παράγοντας και διοικητικός ηγέτης της Β’ Εθνικής.

Άλλες πηγές, ωστόσο, υποστήριζαν ότι ενδεχομένως κάποιες από τις νέες ομάδες της κατηγορίας να μην είναι έτοιμες (ως προς τα έγγραφα τους) για να μπουν στη ψηφοφορία. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, η οποία μπορεί να γίνει με όσες ΠΑΕ είναι καθ’ όλα εντάξει. Ουσιαστικά δηλαδή στην ψηφοφορία να συμμετέχουν λιγότερες των 18 ομάδων.

«Θα είναι πραξικόπημα αν δεν γίνουν οι εκλογές στις 15 Ιουλίου», τόνιζαν οι κακές γλώσσες και φαίνεται πως αν οι αρχαιρεσίες πάνε για αργότερα θα υπάρξει θύελλα αντιδράσεων.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι θα ξεπεραστεί και η όποια εκκρεμότητα υπάρχει αναφορικά με την επικύρωση της περσινής βαθμολογίας, αν και στη χειρότερη ορισμένοι κύκλοι της διοργανώτριας επέμεναν ότι εκλογές στη χειρότερη θα γίνουν και με τα παλιά μέλη αν προκύψει κάποια εμπλοκή.

Όσο για την ΕΠΟ, τέλος, είναι ξεκάθαρη: Δεν έδωσε νέα παράταση για την προκήρυξη και περιμένει αρχαιρεσίες την Παρασκευή 15 Ιουλίου”.

To Top