ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε προχωρημένες επαφές με παίκτη στις θέσεις “6” και “8” ο Άρης

Ποιοτικές «πινελιές» που θα καλύψουν κενά και θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ του Άρη θέλει να κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φαίνεται να έχει βρει μια εξαιρετική, αλλά δύσκολη περίπτωση, η οποία αν υλοποιηθεί θα προκαλέσει και ενθουσιασμό και θα δώσει και το κάτι παραπάνω. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στις θέσεις “6” και “8”.

Οι πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο πως ο Καρυπίδης είναι εκείνος που βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα. Μάλιστα ο εν λόγω μέσος στην ομάδα που ανήκει έχει ετήσει συμβόλαιο που φτάνει το 1.000.000 ευρώ.

Άλλωστε ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση στη μεσαία γραμμή μιας και έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Ο Ντουκουρέ δεν είναι για πολύ και συνέχεια, ο Ρουπ θα μείνει αρκετό καιρό εκτός. Ο Πάβισιτς μπορεί να δίνει τον καλό του εαυτό στις προπονήσεις αλλά στον αγώνα δεν είναι αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη. Η ανάγκη λοιπόν για ενίσχυση στον άξονα είναι άμεση!

To Top