ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε πρώτο πλάνο το βασικό 4αρι, ποιους εξετάζει ο Πρίφτης

Επόμενη μεταγραφική κίνηση είναι η απόκτηση του βασικού παίκτη στην θέση “4”. Αυτός δεν θα είναι ο Τζον Σούρνα, διότι προέκυψαν περιπτώσεις στην αγορά που έκαναν τον Δημήτρη Πρίφτη να το ξανασκεφτεί για τον Αμερικανό με λιθουανικό διαβατήριο φόργουορντ, σε συνάρτηση και με τον τραυματισμό του στο χέρι. 

Υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες διάθεσιμοι και αυτούς που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει η τεχνική ηγεσία του Άρη είναι ο Σέρβος Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς (30, 2,06μ.), πρώτος σκόρερ της Αδριατικής Λίγκας φέτος με την Μπούντουτσνοστ, ο Γεωργιανός Βίκτορ Σανικίτζε (30, 2,03μ.) που έχει θητεία σε πολύ σπουδαίες ομάδες (Βίρτους, Σιένα, Ούνιξ) και πέρσι ήταν στη τουρκική Κολέτζ και ο Κροάτης Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς (26, 2,08μ.) ο οποίος αγωνίστηκε στην Τσεντεβίτα για δύο χρόνια και πέρσι έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στη D-League, ενώ ήταν παρών και στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο.

Προτείνονται και εξετάζονται και άλλοι παίκτες και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάει σε λύση “έκπληξη” για την συγκεκριμένη θέση, ενώ ενδεχομένως να γίνει προσπάθεια ξανά για τον Σάσα Βεζένκοφ.

viktor-sanikidze-unics-kazan-qualifying-rounds-2014-photo-lorenzo-janssens

Ο Βίκτορ Σανικίτζε όταν αγωνιζόταν στην Ούνιξ Καζάν.

tomislav-zubcic-cedevita-zagreb-ec13-photo-cedevita

Ο Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς στην Τσεντεβίτα.

buducnost-1

Ο Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς στην Μπούντουτσνοστ.

To Top